Köpa skog?

Som redan skogsägare är det vanligt att köpa ytterligare kvadratmeter skog, gärna i anslutning till den skogsfastighet man redan investerat i. Det gör att man ökar sitt innehav och ger många gånger stora driftfördelar. Idag går det alldeles utmärkt att köpa skog oavsett kunskapsnivå och erfarenhet. Vi på Nydala Trävaru utanför Jönköping vägleder dig gärna.

Många anledningar till varför värdering kan behövas
Att köpa skog i Jönköping med omnejd eller på övriga svenska höglandet ses många gånger som en större investering. Precis som alla priser så känner vi till att de förändras över tid. När det gäller priserna på skogsmark handlar det om vart skogen ligger, kvalité, virkesförråd, jakt och arrondering för att nämna några inverkningar. Se därför till att en värdering gjorts på skogsfastigheten du är ute efter.

Rådfråga vår erfarna och sakkunniga personal
Dags för inköp av skogsfastighet? Varesig du är skogsägare sedan tidigare, skogligt utbildad eller vill bli en nyetablerad sådan finns vi här för att rådge och vägleda dig. Med gedigen erfarenhet och stor kunskap ser vi till att svara på alla dina skogliga frågor i din process att köpa skog.

Förverkliga din dröm om att köpa skog med Nydala Trävaru utanför Jönköping
Vad är det mest primära för dig när det kommer till din framtida skogsmark? Är jakten och närheten det viktiga? Låt oss veta dina behov och önskemål, vi bollar gärna tankar, idéer och hjälper dig gärna processen igenom. Ta kontakt med oss på Nydala Trävaru strax utanför Jönköping när du går i tankarna om att köpa skog.