Vårt hyvleri

Hos Nydala Trävaru utanför Jönköping finner du ett av svenska höglandets största sågverk och hyvleri. Vi erbjuder fullservice med allt från skogsbruksplaner och certifieringar till slutavverkning. Till största del så går de sågade produkterna från vårt sågverk till att vidareförädlas i form av hyvling. Processen sågning, hyvling och försäljning sker alltså som på ett pärlband på vår anrika anläggning i Nydala.

Enorm kapacitet

Sedan starten 1908 har vi stadigt utvecklats och har idag blivit ett ledande företag inom hyvleri i Jönköping och på svenska höglandet. Under åren vi drivit vår verksamhet har vi gjort stora investeringar i olika maskiner och verktyg för att kunna utveckla företaget maximalt och täcka våra kunders behov. Med idag hela tre stycken toppmoderna hyvellinjer utges kapacitet för hela produktionen. Tillkommit i vårt maskinsortiment har även timmersorteringen gjort, vilket både underlättar och förenklar allas dagliga arbete.

Stora ambitioner och hög potential

Nydala Trävaru är ett företag som generation efter generation gått genom familjeleden. De höga ambitionerna har funnits med i alla led och lett till att stora investeringar och satsningar gjorts under åren. Många av investeringarna har gjort att vi idag är marknadsledande med vårt hyvleri vilket vi är väldigt stolta över. Allt vi gör har en grund i att förbättra verksamheten både för vår personal och våra kunder. Med regelbundna investeringar kommer vi förhoppningsvis hela tiden kunna höja innovationstakten.

Ditt personliga hyvleri i Nydala utanför Jönköping

På vårt hyvleri i Nydala strax om Jönköping finner du ett fantastiskt personalteam med gedigen erfarenhet och stor kunskap. Vi ser till varje kunds behov, hos oss får du helhetslösningar anpassade helt efter dina önskemål. Tveka inte på att ta kontakt med oss om du har minsta lilla fråga eller fundering.

Tel: 0382 - 56 19 00
E-post: mail@nydalatra.se